Digitális képzés és onboarding.

Legyen felejthetetlen az első élménye az új kollégáknak!

Képzési és beillesztési megoldás kifejezetten kisvállalatok számára.

Miért bukhat el az új csapatag beilleszkedése?


Gondoltad volna, hogy az első napokon minden új csapattag rengeteg kihívással találkozik? Nincs megfelelő üdvözlő csomag, a feladatok zavarosak, és még a kollégák neveit is nehéz fejben tartani. 

Ha az érkezőknek nincs világos iránytűjük, könnyen elvesznek a vállalati dzsungelben.

Hogy az új csapattag ne érezze magát kívülállónak


Hogy az új csapattag ne érezze magát kívülállónak, elengedhetetlen, hogy minden szükséges információt megkapjon, amely segíti gyors beilleszkedését. Ez nem csak a munkaköri feladatokra vonatkozik, hanem a céges szlengre, a vállalati stratégiára, az eszközök használatára, sőt, még a kávégép helyének ismeretére is.

Egy átfogó tájékoztatóval érdemes kezdeni, amely nem csupán a munkakörre vonatkozó alapinformációkat tartalmazza, hanem betekintést ad a vállalati kultúrába és a napi működésbe is. Fontos, hogy az új munkatársak megismerjék a kollégáikat, a céges rendezvényeket, és a hagyományokat is.


Onboarding, ami működik: A célzott képzés ereje


Sosem volt még ilyen egyszerű betanulni! Egy jól felépített tudásanyaggal a folyamat nem csak hatékony, de élvezetes is. A digitális onboarding nem csupán egy sor papírmunka és unalmas prezentációk sora! Ez az a folyamat, ami felkészít a sikeres munkavégzésre, méghozzá úgy, hogy közben a "tanuló" diktálhatja a tempót.


A célzott képzés ereje abban rejlik, hogy minden információt pontosan akkor adunk át, amikor szükség van rá. Nem kell többé végigszenvedni órákon át tartó előadásokat olyan dolgokról, amik a feladatkörhöz talán sosem kapcsolódnak. Célzott, lényegre törő, és mindenekfelett személyre szabott – így néz ki nálunk az ideális betanítás.


Hogyan készíthetsz világbajnok betanítási programot?

Eleged van az új kollégák beillesztésével járó káoszból? Képzeld el, milyen lenne, ha minden új munkatárs gyorsan és zökkenőmentesen illeszkedne be a csapatodba.

Szerezd meg az ingyenes ellenőrző listánkat, és tedd rendbe a betanítást a cégedben!

Miért lesz jobb az életed, ha rendbe teszed a céges képzést?

  • Nincs több zűrzavar: Egy jól megtervezett betanítási folyamattal elkerülheted az első napok és hetek zavarait. Minden információ, amit az új kolléga tudni szeretne, egy helyen lesz, így mindenki pontosan tudja, mi a dolga.
  • Gyorsabb beilleszkedés: Az új munkatársak gyorsabban felvehetik a ritmust, ha világos irányt kapnak az első naptól kezdve. Ezáltal hamarabb válnak hasznos csapattagokká, és növelik a cég hatékonyságát.
  • Időmegtakarítás: Egy átlátható és követhető rendszerrel kevesebb időt kell az adminisztratív feladatokra fordítani, így több idő jut a valódi munkára és az üzleti célok elérésére.

Kattints a gombra az INGYENES tanulmányért...

Kérem az ellenőrzőlistát!